Після фіналу "Холостячки" та невдалих стосунків із переможцем шоу Андрієм Задворним серце Злати Огнєвіч довгий час було вільне. Однак зараз, судячи з усього, "лід відтанув". Співачка тонко натякнула, що закохана.

Відповідний пост з'явився на сторінці зірки у Instagram. Злата Огнєвіч загадково зізналася, що завжди наносить червону помаду на губи, коли закохана. Власне, саме з таким макіяжем вона розмістила нові фотографії і виглядала дуже ефектно.

"Я ношу червону помаду завжди коли закохана.Тому зараз саме так... 💋" - написала знаменитість.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Шанувальники дуже позитивно поставилися до такої новини і почали радо вітати артистку, яка після таких випробувань із Задворним нарешті знайшла своє кохання. Дехто навіть звернувся до Бога, щоб він допоміг співачці не помилитися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Втім, Злата не хотіла не розкривати імені обранця, якому віддала своє серце.

"Господь! Допоможи їй не помилитися. Дай Бог їй щастя", "Дуже рада за вас щиро бажаю вам щастя і щирого кохання", - написали фанати.

Коментарі до поста Огнєвіч, скріншот
Коментарі до поста Огнєвіч, скріншот

Коментарі до поста Огнєвіч, скріншот
Коментарі до поста Огнєвіч, скріншот

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч розповіла про життя спочатку і те, що надає сили: "Улюблений зараз на фронті"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч не посоромилася оголитися в пікантному корсеті та показала, яка вона крихта: "Краса врятує світ"

Також портал Знай.ua писав, що поклонники Злати Огнєвіч забили на сполох розшукуючи артистку: виїхали із Сум і стався приліт