Відома ведуча Катерина Осадча, яку багато хто знає завдяки програмі "Світське життя", має неймовірні форми, незважаючи на народження трьох дітей. Цей процес, як відомо, змінює фігуру жінки.

У своєму Instagram 40-річна знаменитість поділилася секретами, які дозволяють їй залишатися молодою, стрункою та привабливою. Варто зазначити, у Осадчої не видно ні подвійного підборіддя, ні обвислого живота.

Катерина Осадча. Фото Instagram
Катерина Осадча. Фото Instagram

Катерина зізналася, що нічого надприродного не робить, головне – контролювати харчування. А важить вона лише 65 кіло при зростанні 180 см.

Скріншот з Insta Stories, Катя Осадча
Скріншот з Insta Stories, Катя Осадча

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Однак ще у своїй юності, яку жінка провела на модельному подіумі, вона навчилася відокремлювати білки та вуглеводи. Втім, іноді Осадча дозволяє балувати себе смачненьким.

"Хліб, солодке фрукти після 15:00 не можна. Але іноді можна", - додала телеведуча.

Також Осадча зізналася, що діти піднімають їй настрій, відповідаючи на запитання шанувальників. Варто зазначити, що нещодавно ведуча розкрила, що вони з чоловіком Горбуновим не планували третю дитину.

Скріншот з Insta Stories, Катя Осадча
Скріншот з Insta Stories, Катя Осадча

Раніше ми писали про те, що Юрію Горбунову пропонували посаду міністра культури, ведучий розповів про політичні амбіції: "Не хочеться людей ображати"

Як повідомляв Знай.ua, опустив Влада Яму за його втечу, а сам не краще: Юрій Горбунов нишком втікав за кордон під час війни

Також портал Знай.ua писав, що українці накинулися на зрадницю Тодоренка, яка гріє боки на Сейшельських островах: "Тобі не проститься!"