Андрій Джеджула є одним з популярних українських акторів та телеведучих, який часто викладає будь-які публікації або у соціальній мережі Instagram, або у Facebook.

Якось ми розповідали про розбіжності між чоловіком і його колишньою дружиною Сантою Дімопулос. А точніше з 14-річним сином, який перебуває за кордоном і не має змоги знати, що діється в країні. Зокрема, під час повномасштабної війни. Протягом останніх днів відбувалося те, що аж ніяк не назвеш гарною подією.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

У неділю, 22 жовтня, у Рівному він збив собаку, який вискочив під колеса авто на вулиці Київській. Чоловік не втік з місця події, залишившись на місці та викликавши одразу ж поліцію.

Собаку доставили до ветклініки, незабаром знайшлися і її господарі. Обстеження показало, що жодна з кісток не постраждала. Чого не скажеш про суглоб та легені. Власниця Ганна заявила, що Рік з дуже гарними очима жив у сім'ї три роки, періодично йому вдавалося втекти.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Собаку відпустили додому після візиту до лікарні. Їй призначили лікування, все мало бути добре. Але наступного дня її серце зупинилося. У легенях спостерігалося скупчення рідини, яку вдруге відкачати не вдалося.

Нагадаємо, Андрій Джеджула перестав спілкуватися з 14-річним сином через політику і одразу виправився: "Нагадую йому про війну"

Як повідомляв "Знай.uа", колишній Санти Дімопулос Андрій Джеджула розважився з Адель: "Вперше чую наживо"

Знай.ua писав, Андрій Джеджула затремтів перед величчю зірки "Кварталу 95" Юрія Ткача: "Змінив гримасу і все"