Актриса та гумористка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару перетворилася заради тематичного кадру на фатальну жінку.

На своїй сторінці у Instagram, на який підписано понад 387 тисяч підписників, Ірина розмістила костюмоване фото.

Сопонару з нареченим, фото Instagram
Сопонару з нареченим, фото Instagram

У кадрі вона в образі дияволиці, сидить нерухомо, склавши ники один на одного. Поруч сидить хлопчина також у чорному костюмі з каптуром на обличчі.

Ну ви зрозуміли, до якого свята ми випуск зняли? - написала Ірина.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Звичайно, шанувальники здогадалися, що Ірина знялася в новому випуску "Передай Зеленському", знятому до свята Хеллоуїна, яке відбудеться наприкінці жовтня.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

У колонці коментарів відразу з'явилися здогадки: "Ви знімали новий випуск програми "Передай Зеленському", яка виходить на YouTube; Тема буде присвячена святу Halloween!", "Щось незрозуміло якесь свято", "До дня перемоги над темними силами", " вау, ти неймовірна в цьому образі", "Дияволице", "Ми це "свято" не святкуємо", "Наша, Ірусю, з Днем народження, будь щаслива", - написали в коментарях .

Ірина Сопонару, коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару, коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" похвалилася обручкою і розкрила, де зіграє весілля з британцем.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" з пробитим носом похвалилася відпочинком: "А у нас війна!"

Також стало відомо, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" нарешті показала сестру, яку ніхто раніше не бачив: "Слава Ісусу Христу".