Дуже багато разів ми чули теорію про те, що було пророцтво про якусь жінку, за яку Україна заживе щасливо.

Багато хто вважав досі думати, що саме жінка має стати президентом, після чого Україна розквітне з величезною силою.

Нині це вселяє думки про те, що невже саме жінка буде главою нашої держави після президентства Володимира Зеленського? Адже на обрії немає жодних впливових українок, ну, крім дружини Володимира Олександровича.

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

То хто ж стане наступним президентом? На це спробувала відповісти відома тарологиня Людмила Хомутовська в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Жінка розвіяла всі домисли і запевнила, що після Зеленського презилентом буде все ж таки чоловік. При цьому балотуватися на цю посаду все ж таки буде жінка, але вона не переможе, бо їй не вистачить голосів.

"Я дивилася, там рухатимуть жінку. Але, на мою думку, жінка у нас може бути тільки через вибори. А цього разу не буде жінки, тому що вона не отримає стільки підтримки", - сказала тарологиня.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео
Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Слід зазначити, що раніше на пост президента України дуже хотіла потрапити Юлія Тимошенко, але щоразу їй не вистачало голосів.

Нагадаємо, що "Холод, будуть удари...": відома тарологиня попередила українців про небезпеку вже в листопаді.

Раніше ми повідомляли, що війна триватиме 42 місяці: тарологиня розповіла про рік закінчення та попередила українців.

Також стало відомо, що тарологиня Стелла визначила, коли на окупантів упадуть "прильоти".