Знаменита аргентинська актриса, співачка та фотомодель Луїсана Лопілато, яка прославилася завдяки ролі Мії Колуччі у популярному молодіжному серіалі "Буремний шлях".

Зараз красуня показала яскраві кадри з подорожі рідною країною до Аргентини.

Луїсана Лопілато, фото: Instagram
Луїсана Лопілато, фото: Instagram

«Дорожня подорож північною Аргентиною. Продовжуємо знімати та насолоджуватися. Гарної всім п’ятниці!!!!

Road trip through northern Argentina. We continue filming and enjoying. Happy Friday everyone!!!!, (Поїздка північною Аргентиною. Продовжуємо знімати і насолоджуватися. Усім щасливої ​​п'ятниці!!!!)", - побажала актриса.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

На фото вона у сірій футболці та чорних джинсах стоїть поруч із машиною та посміхається.

«Fuegaaaa (Вогняна)», «Se on є Jujuy por que en un capítulo de Revelde Way lo mencionaban. Soy de Mexico super fan (Я знаю, де знаходиться Жужуй, тому що в одному з глав Revelde Way вони згадали його. Я з Мексики суперфанат)», «en el norte argentino.. pegadito a bolivia (На півночі Аргентини... Недалеко від Болівії)», «Increíble hermosa tremenda terrible divinaaaa (Неймовірно красиво божественноааа)», - пишуть її шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, що Мія із серіалу "Буремний шлях" притиснула груди з голеньким животом, влаштувавши спекотний Новий Рік: "Як завжди...".

Раніше ми повідомляли, що в цій ляльці не впізнати задерикувату брюнетку: як себе понівечила Вероніка Кастро з "Багаті теж плачуть".

Також стало відомо, що від пекучого красеня не залишилося зі сліду: як через 18 років виглядає циган Міро із серіалу "Кармеліта".