Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катя Полтавська у розпал війни похизувалася новеньким айфоном, який компанія Apple випустила минулого місяця. Ведучий подарував коханій iPhone 15 Pro Max.

Про це розповів український блогер Богдан Беспалов.

Катя показала на своїй сторінці у мережі новенький гаджет, на який натякала коханому 2 тижні.

Катя Полтавська хизується айфоном. Фото Instagram
Катя Полтавська хизується айфоном. Фото Instagram

"На цю кампанію було витрачено понад два тижні натяків" - жартує Полтавська.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни
Показати ще

Блогер Беспалов вважає таку покупку абсолютно недоречною у розпал війни, коли кошти витрачені на новесеньку модель можна було б витратити на допомогу своїй країні.

Також, блогера зацікавило звідки в телеведучого кошти на такий дороговартісний гаджет, адже ціни на нього стартують від 65 тис гривень.

Володимир Остапчук. Фото: Instagram
Володимир Остапчук. Фото: Instagram

"Це тоді коли ти та твій чоловік "під шумок" виїздив та працював на корпоративах прикриваючись допомогою ЗСУ. Чи коли виїхдив в Канаду і гроші за квитки скидували на твою картку. Катюшо, а як щодо публічно похизуватися результатами допомоги ЗСУ?" - звернувся Беспалов до дружини Остапчука.

Катя Полтавська. Фото Instagram
Катя Полтавська. Фото Instagram

Блогер вважає, що аудиторія б краще поставилась до того, що Полтавська хизувалась би не новеньким гаджетом, а результатами закритих запитів потреб наших захисників.

"Все набагато простіше - хизуватися новим айфоном і не показувати результатів допомоги ЗСУ, якими ви так прикриваєтесь. Сором та ганьба!" - додав Беспалов.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнався, як позбавив цноти 22-річну Полтавську, після двох розлучень

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Остапчук знайшов, з ким розважитися в Буковелі без дружини: "Як завжди, ми на позитиві"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук зустріне Новий рік не один, знайдено потенційну майбутню дружину: "Така його натура"