3 листопада Сонце утворює аспект опозиції з Юпітером, який не найкраще позначиться на діловій сфері — можливі промахи, фінансові провали.

3 листопада та в найближчі пару тижнів краще повністю виключити зі свого раціону алкоголь, жирну та солодку їжу, уникати переїдання.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Тиждень для вас виглядає особливо напруженим. У першій половині ви можете зіткнутися не тільки з нерозумінням з боку інших людей, але і з відкритою ворожнечею, протистоянням вам та вашим бажанням. Мотиви інших людей вам будуть далеко не завжди зрозумілі, але вирішення проблеми не в цьому. Намагайтеся діяти в рамках своєї компетенції, дотримуватися встановленого порядку, у такому разі ви почуватиметеся набагато впевненіше і стійкіше, ніж тоді, коли намагатиметеся хитрувати і шукати вигоди для себе не чесним чином. До кінця тижня ситуація проясниться.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Настає несприятливий період для будь-яких відносин з іншими людьми, особливо якщо це стосується партнерства у бізнесі. Ви не можете цього тижня розраховувати на підтримку з боку інших людей, навіть якщо до цього ви перебували в тісному контакті, тепер ваше становище змінилося, інтереси почали розходитися. Чим раніше ви усвідомлюєте це і перервіть зв'язок, який починає вас обтяжувати, тим швидше зможете вийти з кризової ситуації, пройти переломний момент і почати будувати свої відносини заново. Поки що ж тиждень віщує вам негативний емоційний стан.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У першій половині тижня ви будете надто активні та діловиті. Звичайно, будь-якого разу це було б не погано, ви могли б роздавати всім вказівки, брати участь у різних процесах і всюди проявити себе. Але цього тижня стан справ виглядає дещо інакше. Вашої внутрішньої енергії та бажання показати себе не буде знайдено застосування. Контакти з іншими людьми виглядають дуже сумнівно, ніхто не сприймає вас серйозно, ніхто не планує вести з вами будь-які діалоги. Тому вам краще зберегти свої сили і направити їх в інше русло.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень для вас буде вельми знаменним, його події буквально можуть перевернути ваше життя з ніг на голову, або назад, якщо раніше ви займали підвішене, застійне становище. Події навколо вас почнуть розвиватися активніше, і ви зможете взяти у всьому цьому пряму участь. Виявіть активність і цілеспрямованість, не бійтеся змін, не сидіть на місці і тим більше не задкуйте назад. Незабаром ви помітите, що вам все вдається, і ви потрапили, як кажуть, в струмінь. Особливо сприятливо виглядає друга половина тижня.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам доведеться поборотися за своє місце під сонцем. На початку цього тижня не все у вашому житті буде гладким. Основною причиною розбіжностей та суперечок будуть ваші нові ідеї та бажання, які, проте, вам варто втілити в життя, не дивлячись навіть на те, що спочатку ваше оточення цьому чинитиме опір. Можливо, час, проведений у відстоюванні своєї позиції, дозволить вам краще спланувати та переосмислити своє бажання, що дуже допоможе вам. Ближче до кінця тижня ви все ж таки отримаєте гору, що обіцяє вам дуже хорошу перспективу в будь-яких починаннях.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Як і для багатьох інших знаків, для вас цей тиждень буде напруженим, і торкнеться це насамперед емоційної сфери. Цього тижня ви можете дізнатися щось не дуже приємне про вашу другу половинку, або ж негативні думки можуть торкнутися вас самих, тобто ви почнете займатися самокопанням і самобичуванням.
У будь-якому разі, куди б не була спрямована енергія вашого невдоволення: назовні чи всередину, ваш стан буде далеким від ідеального. Можливо, вам дійсно варто взяти перерву і побути наодинці із собою та своїми думками.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваше становище в матеріальному плані буде не стабільним, утримайтеся тим часом від ризикованих заходів, не варто приймати значних рішень і робити великі покупки. Вам варто більше часу присвятити обмірковування своїх рішень, перш ніж щось робити, особливо вам не варто потурати своїм бажанням. На цьому тижні вам, швидше за все, доведеться приймати не найприємніші рішення, але, проте, єдино вірні та корисні на даний момент. Через це ваш настрій може скотитися вниз, тому не варто планувати зустрічі та свята на кінець тижня.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви можете опинитися не в найвигіднішому становищі, причому, швидше за все, з вини. Намагаючись встигнути всюди, схопитися і заодно і за інше ви ризикуєте опинитися між двома вогнями, коли вам доведеться все ж таки вибирати щось одне. Це найяскравіше може проявитися у особистому житті, а й у інших сферах може скластися така сама ситуація. Вибір у вас простий, або прийняти вольове рішення і разом розрубати той вузол, який почав формуватися навколо вас, або продовжити крутиться далі, сподіваючись, що вам вдасться виплутатися (що цілком можливо).

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вантаж різних турбот (в основному по роботі) буде обтяжувати вас у першій половині тижня, через що ви можете виглядати стомленим та трохи роздратованим.
Але не варто через це закриватися від зовнішніх контактів і йти в себе, оскільки, не дивлячись на тяжкість робочого тижня, час, проте, сприятливий для романтичних контактів, з яких, між іншим, ви можете почерпнути нових сил. У другій половині тижня ви можете розраховувати на різні приємні емоційні моменти, встановлення приємних контактів, налагодження стосунків.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви виявите себе з сильного боку і зможете подолати будь-які негаразди протягом цього тижня, в іншому їх буде зовсім не багато, так що ви можете їх і не помітити.
У вас може посилитися бажання дати іншим людям цінну пораду або чимось допомогти, тим більше що і ваші поради і ваша допомога для деяких може виявитися дуже доречною, тому не бійтеся втручатися в чужі справи, цього тижня вам це навіть дозволено. Але не забувайте так само і про те, що вам і самим іноді потрібна підтримка і хороша порада.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Перед вами відкриваються нові можливості у розвитку задуманої вами справи. Але якщо ваші ідеї та плани стосуються особистого життя, то в цьому випадку тиждень не дуже сприятливий. Взагалі наявні відносини в ці дні можуть бути схильні до серйозних випробувань, ви можете відчути себе не у своїй тарілці, і вам захочеться змін або принаймні усамітнення. У сукупності з вашою діловою активністю, ви можете легко завести нове знайомство, якщо докладете зусиль у цьому напрямку. Якщо ж ви приділите увагу діловій стороні вашого життя, то на власному фронті все пройде гладко.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Гарний час для створення нових знайомств, а також налагодження ділових відносин. Вам буде легко домовитися з будь-ким і про що завгодно. Протягом цього тижня всі справи, пов'язані з партнерством, протікатимуть успішно. Але ви повинні пам'ятати, що не тільки ви можете отримувати допомогу з боку іншої людини, але й самі зробити посильний внесок у спільну справу, тому від егоїстичних устремлінь варто відмовитися ще на самому початку, інакше все може піти зовсім не так добре, як це здається на початку.

Нагадаємо, що листопад 2023 року буде місяцем випробувань: знаки Зодіаку, яким не позаздриш.

Раніше ми повідомляли, що ризикуєте жити зі свекрухою або тещею під одним дахом: знаки Зодіаку, які ніколи не поїдуть від батьків. Обміркуйте 100 разів, перш ніж заводити з ними серйозні стосунки.