Український пародист, зірка "Кварталу 95", який прославився тим, що пародував Зеленського, Юрій Великий випустив дозу гарного настрою.

Чоловік додав у реальну комедію, вигадану пародію, яка суттєво підняла настрій українцям.

Юрій Великий. Фото: скриншот Youtube
Юрій Великий. Фото: скриншот Youtube

У мережі з'явилося відео російської шахрайки, яка намагалася зібрати кошти на тепловізори, "щоб зігріти військових", ця "красуня" не пройшла повз українців, які встигли посміятися з такого волонтера, а для пародистів та гумористів це стало черговим джерелом для творчості. Юрій Великий скористався можливістю та випустив черговий шедевр, додавши трохи від себе до слів шахрайки. Відео Юрій поширив на сторінці у Instagram.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Юрій додав до теплих тепловізорів, які пропонувала закуповувати дівчина, цілий список того, що потрібно закупити.

"Нашим хлопцям дуже потрібні дрони, воно і зрозуміло, вони там вже давно без жінок, тому збираємо гроші, щоб вони могли дроняти на передку, якщо зберемо більше грошей, то і на задок хлопцям відправимо", - гуморить Юрій .

Далі розповідає про те, що також потрібні турнікети. Турнікетів не дістати, але є на кожній станції метро.

"Якщо хтось буде в метро, ​​відкрутіть парочку, будь ласка. Я розумію, це гидко законно, але це ж вандалізм на благо. Ми повинні допомогти хлопцям, все ж таки", - продовжує Великий .

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Він також розповів, що збирають кошти на прилади нічного бачення, а також денного та ранкового бачення. На квадракоптерах Великий пропонує коптити квадратну рибу, і бронежалети, щоб шкодувати поранених, а також плитоноски, щоб носити плити.

У коментарях подякували Юрієві за свіжу порцію гумору.

Юрій Великий, коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий, коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Нагадаємо, що класний пахан: Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв тренд із вчителями-зеками у російських школах.

Раніше ми повідомляли про "Експериментальний оленефлот": пародист із "Квартал 95" висміяв військові "новації" від Шойгу.