Меттью Перрі - улюблений усіма Чендлер Бінг з культового серіалу "Друзі" Помер у 54 роки.

Про це повідомляє видання TMZ з посиланням на власні джерела.

Метью Перрі, кадр з інтерв'ю
Метью Перрі, кадр з інтерв'ю

Джерела у правоохоронних органах повідомили виданню, що актора було знайдено в суботу (28 жовтня) у будинку в районі Лос-Анджелеса. Де, як повідомляється, він, зважаючи на все, потонув у ванні. Співробітники служби екстреного реагування примчали на виклик про зупинку серця. Незрозуміло, де саме на території це сталося.

Також джерела повідомляють, що його знайшли у джакузі вдома. Важливо те, що на місці події не було виявлено жодних наркотиків. А всі знають, що Метью Перрі зловживав ними за часів зйомок у серіалі "Друзі".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Чендлер Бінг
Чендлер Бінг

Перрі найбільш відомий своєю роллю Чендлера Бінга у популярному ситкомі 90-х, який тривав 10 сезонів. Його персонаж був улюбленцем фанатів, як і його гра, манери та лінії якого згодом відтворювалися та підроблялися фанатами по всьому світу.

Хоча "Друзі" були його найбільшою заявкою на популярність. Метью Перрі протягом багатьох років грав головні ролі у фільмах і був запрошеною зіркою у незліченній кількості інших телешоу.

Нагадаємо, що Чендлера Бінга ви не дізнаєтесь у цьому алкоголіці: Метью Перрі із серіалу "Друзі" налякав шанувальників виглядом.

Раніше ми повідомляли, що Чендлер Бінг із серіалу "Друзі" ледь не загинув через наркотики: кома, 14 швів і калоприймач Метью Перрі.