У відомого музиканта Павла Зіброва потужна фан-база, і якщо він привертає настільки багато жіночої уваги зараз, можна лише уявити, скільки сердець він вкрав, будучи молодим хлопцем. Якраз про знайомства та побачення артист розповів на YouTube каналі Соні Морозюк.

Разом із дівчиною артист пройшовся легендарним Хрещатиком, пісня про який і принесла йому велику славу. Зібров зазначив, що мешканці столиці не змінилися за 30 років, як були найкрасивішими, так і залишилися, особливо жінки.

"Я об'їздив майже всю Європу, Америку. Красивіших немає", - додав він.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Вже в молодості співак почав залицятися до киянок, розгулюючи головною вулицею міста. У 18 років він цілеспрямовано йшов на Хрещатик, щоб познайомитися з дівчатами, коли стояв у черзі за кавою.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Як це по-вашому - зняти дівчаток. Ми виходили, хлопчики по 17-18 років на Хрещатик, тому що тут працювали кав'ярні, де можна було випити кави з автомата. Черги були по 50 людей, але у цих чергах можна було познайомитися з гарною дівчиною, музою", - поділився Зібров спогадами.

Раніше ми писали про те, де живе син Повалій: Зібров розкрив правду про майно зрадниці

Як повідомляв Знай.ua, Надя Матвєєва з "Все буде добре" розповіла про того самого чоловіка: "Він як міг любив мене"

Також портал Знай.ua писав, що вусач Павло Зібров не зміг встояти перед неймовірною українкою: "На жаль, можливе лише одне"