У листопаді багато "особистих" планет змінять попередні місця своїх дислокацій, що призведе до зміни енергії і вплине на кожного представника Зодіакального кола.

Листопад 2023 року обіцяє бути не стільки гармонійним, скільки контрастним. Різноманітні енергії цього місяця, що взаємодіють один з одним, створюватимуть незвичайні ситуації, викликатимуть складні емоції, а також змусять нас займати невластиві для себе позиції чи шукати нестандартне вирішення проблем.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Овен

Листопад стане складним місяцем для Овнів. Їм доведеться підкорятися обставинам, тримаючи усі свої емоції під контролем. Якщо у вас зараз немає серйозних стосунків, то любовний гороскоп на листопад 2023 не радить вам їх заводити. Якщо ж стосунки вже є, то постарайтеся нічого не зіпсувати. У кар'єрі справи будуть від початку похмуро. Гороскоп не рекомендує укладати нові угоди, пускатися на пошуки нових партнерів і взагалі краще не висуватись зі своєї зони комфорту. Цього місяця у вас з'явиться схильність до запальних процесів у тканинах, які можуть навіть призвести до деякої їхньої видозміни — наривів, прищів.

Сприятливі дні листопаді – 3, 6,16, 21, 25, 28.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Несприятливі дні листопада – 2,5,13,20,25,30.

Телець

Цього місяця Тільцям не варто приймати все близько до серця, намагайтеся бути менш вразливими. Більшість скандалів у вашій парі починаються зі слів: "Ти що, знову забув(ла)?" Якщо ви все ще не у відносинах, то забудькуватість може і тут зіграти з вами злий жарт. Кар'єра піде в гору, а бізнес почне приносити чималі доходи тільки в тому випадку, якщо ви, Тельці, перестанете шкодувати себе і почнете відповідально працювати. Не дозволяйте обставинам вносити коригування у ваші плани! Це стосується і партнерів, і колег. Потрапити під чужий вплив можете, як ви самі, так і ваш організм. Остання грає вам на руку. Зверніть увагу, що вас може турбувати кишечник, його нерегулярна та незбалансована робота.

Сприятливі дні листопаді – 2, 6, 14, 17, 20, 29.

Несприятливі дні листопада – 5, 7, 10, 22, 24, 30.

Близнюки

Листопад – ідеальний місяць для того, щоб змінити своє внутрішнє ставлення. Ви можете почати дивитися на звичайні речі або ставитись до давно знайомих людей по-іншому. Ваш, Близнюки, егоїзм може повністю зіпсувати всі ваші стосунки. Будьте стримані в емоціях під час сварок, намагайтеся філософськи підійти до проблеми. У кар'єрі справи підуть на лад, якщо ви припините механічно виконувати необхідні дії. Будьте оригінальні, підходьте до вирішення проблеми творчо. Вразливе місце вашого організму – це надниркові залози. Якщо ви схильні до різного роду ендокринних захворювань, цього місяця чекайте на загострення.

Сприятливі дні листопаді – 5, 11, 18, 20, 22, 29.

Несприятливі дні листопада – 4, 10, 12, 19, 23, 27.

Гороскоп на листопад
Гороскоп на листопад

Рак

Навіть якщо ви не будете робити вкрай ініціативних спроб чогось досягти, ви все одно отримаєте більше, виконуючи навіть звичайні повсякденні обов'язки. Але й лінуватися вкотре не варто. Якщо у вас поки що немає стосунків, то незабаром вони з'являться. І це при тому, що від вас абсолютно не потрібно чогось екстраординарного. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, то хвилюватися тим більше нема про що. Цього місяця кар'єра також піде в гору, а бізнес приноситиме додатковий дохід. У листопаді Ракам будуть корисні чистки печінки, кишківника. До речі, краще починати дієту після того, як день посидите на воді.

Сприятливі дні листопаді – 1, 9, 14, 19, 26, 28, 30.

Несприятливі дні листопада – 2, 5, 8, 15, 18, 20.

Лев

Цього місяця Левам краще "перечекати, ніж недомогти". Намагайтеся ставитись до всього з підозрою, тому що удача на якийсь час залишила вас і тепер ваше майбутнє на 100% за вами. У пошуках другої половинки ця вимога збільшується у сто разів. Звичайно, це стосується одиноких Львів, а от якщо у вас вже є кохана людина, то саме до його слів потрібно частіше дослухатися. Гороскоп кар'єри радить Левам кинути всі справи та вирушити у відпустку. Якщо ця ідея не здається вам доречною, що…. не засмучуйтесь і вперто рухайтеся до своїх цілей. Ви маєте стежити за своїм здоров'ям! У вас кістки цього місяця крихкі, тому питаннями, пов'язаними із зубами, цього місяця теж краще не займатися.

Сприятливі дні листопаді – 3, 5, 11, 14, 19, 23, 30.

Несприятливі дні листопада – 2, 6, 10, 17, 21, 25.

Діва

У листопаді Діви будуть навіжені. Ви вважаєте, що правила писані не для вас, і що їх можна легко порушувати, переслідуючи свою особисту вигоду. Безумовно, це позначиться і кар'єрі, і у справах любовних. Партнеру часом здаватиметься, що ви або божеволієте, або вже зробили це. Непослідовність дій, перепади настроїв, авантюрні вчинки – все це буде притаманне вам у листопаді. Хоч як дивно, але в кар'єрі темперамент зіграє вам на руку. Завдатки лідера, які, можливо, до цього моменту тихенько ховалися від вас самих, вирвуться назовні. Цього місяця ви схильні до простудних захворювань. Намагайтеся не відкладати лікування в довгу шухляду, а миттєво займатися лікуванням.

Сприятливі дні листопаді – 1, 7, 11, 19, 24, 26, 28.

Несприятливі дні листопада – 2, 6, 9, 13, 20, 25.

дівчина, осінь
дівчина, осінь

Терези

Цей місяць буде спокійним для Терезів у всіх сферах життя. Якщо ви будете уважні до деталей і дрібниць, то фінансове благополуччя чекає на вас, але якщо дати волю емоціям, то всі колишні заслуги не врятують вас від гніву або непогадки. У любовних справах вам необхідно чуйно прислухатися до того, що говорить ваш партнер. У кар'єрі на вас також чекає повний штиль: не звільнять, але й кар'єрними сходами просунутися не вдасться. Найоптимальнішим варіантом для вас є плисти за течією, спокійно виконуючи рутинні завдання. Цього місяця у вашого організму схильність до запальних процесів, причому внутрішніх, з мінімальним зовнішнім проявом.

Сприятливі дні листопаді – 1, 7, 13, 20, 24, 30.

Несприятливі дні листопада – 6, 10, 12, 14, 18, 21.

Скорпіон

На початку місяця ви, Скорпіони, будете вкрай повільні та апатичні. Не хвилюйтеся, такий стан не триватиме довгий час, тому у вас буде шанс проявити себе у всій красі. Якщо стосунків у вас немає, то будуть! Не вагайтеся ні на секунду. Розслабтеся та отримуйте задоволення від спілкування з різними людьми – удача не залишить вас самих. Ви не такі, як інші, і потенційним партнерам чи інвесторам це припаде до душі. До того ж ваші пропозиції будуть не тільки прибутковими, а й цікавими, із "родзинкою". Якщо ви, Скорпіони, незадоволені станом шкіри на своєму обличчі, то цього місяця над цією проблемою можна попрацювати.

Сприятливі дні листопаді – 3, 6, 12, 17, 20, 24, 27.

Несприятливі дні листопада – 1, 5, 10, 19, 26, 28.

Стрілець

Цього місяця ви діятимете на автопілоті. Це зовсім не означає, що ви стали ліниві або впали в депресію - швидше ви просто нутром відчуваєте, що грандіозних подвигів вам поки не здійснити, тому варто заощадити і сили, і нерви. У справах любовних Стрільців чекає затишшя, причому не перед бурею, як то кажуть у приказці, а звичайнісінький, спокійний і навіть милий штиль. На роботі сміливо вмикайте автопілот та спокійно виконуйте свої обов'язки. Можливі гострі напади хвороб печінки. В цьому випадку не займайтеся самолікуванням, а відразу ж викликайте "Швидку".

Сприятливі дні листопаді – 9, 13, 18, 25, 27, 30.

Несприятливі дні листопада – 3, 8, 12, 15, 20, 29.

Гороскоп, знаки Зодіаку, фото з вільних джерел
Гороскоп, знаки Зодіаку, фото з вільних джерел

Козоріг

У листопаді ви, Козорога, маєте перестати боятися експериментувати! Будьте дослідниками у всьому! Змініть свій стиль в одязі, влаштуйтеся на високооплачувану роботу і т.д. Найбільшою вашою помилкою цього місяця може стати збереження відносин з людиною, яка вас не любить і завдає занадто багато проблем. Кидайте його! Ви можете легко перейти на нову роботу, якщо це є у ваших планах. Єдине, великих покупок краще не робити. Цього місяця вам, Козороги, варто попрацювати над розтяжкою, а також над гнучкістю та рухливістю всіх суглобів.

Сприятливі дні листопаді – 3, 10, 14, 20, 24, 28.

Несприятливі дні листопада – 4, 11, 18, 22, 25, 30.

Водолій

Цей місяць стане яскравим, пригодницьким, задерикуваним і вкрай збуджуючим для всіх Водоліїв без винятку. Все, що ви замислитеся, буде виконано. Ви не у відносинах – почніть їх активні пошуки! Відносини вже є, і ви задоволені ними – продовжуйте зміцнювати і вдосконалювати їх. Всі ваші проекти будуть реалізовані, починання будуть успішними, а нові партнери закохаються у вас без огляду. Якщо ви хочете взяти відпустку – візьміть. Листопад 2023 року принесе загальне поліпшення самопочуття, якщо цього місяця ви достатньо відпочиватимете. Справа в тому, що ви будете важко переносити тривалу нервову напругу.

Сприятливі дні листопаді – 6, 8.13, 15, 25, 27.

Несприятливі дні листопада – 1, 5, 12, 17, 24, 26.

Риби

У листопаді вас буквально завалюватимуть всілякими цікавими пропозиціями, причому як по роботі, так і у справах любовних. Застереження полягає в тому, що не всі ці спокуси будуть безболісні для вас. Якщо у вас є стосунки, то ви зазнаєте посиленої атаки залицяльників. Це не дуже добре, адже з'явиться багато приводів для ревнощів. У кар'єрі все набагато прозаїчніше. У вас з'являться нові ділові партнери, старі знову захочуть працювати з вами. Листопад 2023 року для вашого організму має бути спокійним, пасивним та стабільним. Не «турбуйте» його через дрібниці. Якщо вам належить лікування, дотримуйтесь наміченого плану.

Сприятливі дні листопаді – 9, 10, 14, 19, 24, 29.

Несприятливі дні листопада – 7, 13, 20, 21, 26, 30.

Осінь
Осінь

Нагадаємо, що листопад 2023 року буде місяцем випробувань: знаки Зодіаку, яким не позаздриш.

Раніше ми повідомляли, що ризикуєте жити зі свекрухою або тещею під одним дахом: знаки Зодіаку, які ніколи не поїдуть від батьків. Обміркуйте 100 разів, перш ніж заводити з ними серйозні стосунки.