Тіна Кароль — відома українська виконавиця, яка часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей.

Останнє відео викликає багато емоцій та багато питань. Один із них — як можна залишатися настільки сексуальним у 38-річному віці. Так настільки, що навіть жінки втрачають дар мови.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

В опублікованому відео Тіна постала у сукні з нереальним розрізом до зони трусиків. Через це половина тіла, включаючи одну з ніжок, худенький живіт і великі груди, були виставлені напоказ. Але це тільки на краще.

"Ні, ну норм декольте, взагалі не глибоке. Та й до церкви можна", - пише один із користувачів у коментарях.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

У цей же час у TikTok набирає популярності відео з Дмитром Жуком, хореографом з балету Тіни Кароль. Це ще один доказ їхньої "близькості". Вони на репетиції тримаються дуже близько один до одного. Вона посміхаючись дивиться в камеру і незабаром вони починають танцювати. Ця дія закінчується тим, що Тіна обертається до хлопця спиною, притискається, а він обіймає її і насамкінець проводить пальцями по попі.

"Діма, обережно! Вона ковтне і навіть не подавиться", - пише один із коментаторів.

@dima.zhuk

@Tina Karol

♬ DimaZhuk_крок_два - Дима ЖУК

Нагадаємо, блогер розсекретив ім'я коханця Тіни Кароль: разом відпочивали на курорті ще до війни

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода пропонує роботу таксисту, який відмовився говорити українською: "Забиває останні цвяхи у труну своєї кар'єри"

Знай.uа писав, Наталя Могилевська так і не змогла забути цього чоловіка: "Хоче стати частиною мого..."