Студія Walt Disney опублікувала перший офіційний кадр із ремейку легендарного мультфільму "Білосніжка та сім гномів". Сам проект встигли і розкритикувати, і навіть перенести дату прем'єри.

На новому кадрі Рейчел Зеглер у ролі Білосніжки сидить в оточенні семи гномів - Розумника, Буркотуна, Веселуна, Соні, Тихоні, Чихуна та Простака. На фоні можна розглянути милу хатинку, деталі та вбрання кожного персонажа.

Перший кадр "Білосніжки", фото Disney
Перший кадр "Білосніжки", фото Disney

Варто зазначити, окрім Рейчел Зеглер, у головних ролях глядачі також побачать Галь Гадот, Ендрю Бернапа, Ансу Кабіа та Коліна Майкла Кармайкла. Режисером виступив Марк Вебб, який працював над фільмами "Обдарована" та "500 днів літа".

Випуск ремейку "Білосніжки" з американською акторкою Рейчел Зеглер, яка стала популярною після головної ролі "Вестсайдської історії", перенесли на рік - з 22 березня 2024 року на 21 березня 2025-го. Причиною стало те, що голлівудські актори продовжили страйк, який, за оцінками, триватиме ще довго.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Рейчел Зеглер на зйомках Білосніжки, скріншот
Рейчел Зеглер на зйомках Білосніжки, скріншот

Однак, щоб підігріти інтерес глядачів та згладити ситуацію, студія Disney вирішила порадувати фанатів першим знімком зі зйомок ремейку.

Раніше ми писали про те, що нова "Білосніжка" зіткнулася зі шквалом критики від тих, хто її створював у 1937 році: "Перевернулися в труні"

Як повідомляв Знай.ua, "Конструктор на вашому боці": режисер "Пили" зізнався, що чекало б російських окупантів у фільмі

Також портал Знай.ua писав, що Леонардо Ді Капріо могли віддати одну з головних ролей у "Темному Лицарі" Нолана: кого б зіграв геній