В Австралії у радіоведучої викрали автомобіль Tesla, дівчина зуміла повернути його, при цьому ще й знущатися з горе-злодіїв.

Все-таки сучасні технології – річ!

Tesla
Tesla

Як повідомляють місцеві ЗМІ, машиною власниця керувала дистанційно, коли вночі зауважила, що її красуню за 70 тисяч викрали з гаража. Аннабель Бретт прийшло сповіщення, що хтось намагається проникнути в її автомобіль. Вона викликала поліцію, а сама кинулася в погоню за злочинцями - додаток управління показує господареві геолокацію машини. По дорозі вона всіляко заважала викрадачам — за допомогою віддаленого доступу опускала вікна, знижувала швидкість, увімкнула звуковий сигнал.

"Жінка відстежила машину через мобільний додаток і звернулася до поліції. Сама ж сіла в машину друга і поїхала переслідувати злодіїв. Вона знижувала швидкість викраденого авто, включала звуковий сигнал і відчиняла вікна", – йдеться у сюжеті.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Tesla Model 3, скріншот
Tesla Model 3, скріншот

Переслідування Аннабель записала на відео. Зрештою злодії вирішили кинути машину та бігти. На жаль, вони зробили низку помилок, поспішаючи піти. Повідомляється, що крім ящика з інструментами один із злодіїв залишив свої права водія в конверті, який був адресований їм самим.

Нагадаємо, що дівчина перед весіллям помилилася номером та написала іншому чоловікові: отримала гроші просто так.

Раніше ми повідомляли, що дівчина прийшла до університету і показала всім викладачам свої страждання: "Треба багато разів".

Також стало відомо, що 16-річна дівчина ледь не загинула в пожежі, залишившись із 60% опіків: зараз вона надихає весь світ.