Співачка Світлана Лобода презентувала новий кліп до україномовної пісні «Київ-Ніцца», в основі сюжету якого – історія двох людей, розділених відстанями та обставинами, але назавжди об'єднаних коханням.

За словами артистки, відеоробота ілюструє «історію дівчини, що втекла зі свого власного весілля до коханого, з яким її об'єднували довгі роки кохання і без якого вона так і не навчилася жити».

Кліп, який створювався в надзвичайно короткі термыни, став результатом роботи великої команди з Європи та України.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Режисеркою кліпу, зйомки якого проходили на французькому Лазурному березі, виступила сама співачка. Таке поєднання ролей LOBODA порівняла з грою на декількох музичних інструментах одночасно.

Популярні новини зараз
Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

«Як режисер я думала про кожен кадр, як акторка - намагалася передати необхідні емоції, а як продюсер - контролювати організацію процесу», - сказала Світлана Лобода.

Сингл вже доступний на всіх цифрових платформах.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нагадаємо, раніше LOBODA випустила трек Spogady. За її словами, цей трек про ціну репутації, яку міряють словами, а не діями.