Дівчина всесвітньо відомого голлівудського актора Леонардо ДіКапріо, Вітторія Черетті, була помічена в дуже дивний момент.

Вона навіщось залізла в труси до чоловіка, який набув популярності після ролей у фільмах "Титанік", "Початок", "Відступники" тощо. У цей час вони були на вечірці з нагоди Хеллоуїна і, звичайно ж, ця "пригода" потрапила на камеру.

Леонардо Ді Капріо, скріншот: Youtube
Леонардо Ді Капріо, скріншот: Youtube

25-річна модель, посміхаючись, зробила те, що могла зробити і вдома. Однак, відпочиваючи в Лос-Анджелесі, їй дуже хотілося помацати попу Ді Капріо тут і зараз. Вона постала в синюватій сукні з яскраво-рудою перукою. А ось Леонардо вирішив не надто морочитися, залишившись самим собою. На ньому біла фуболка, чорні штани та фірмовий чорний капелюх.

Крім цього, користувачі змогли розглянути трохи більше деталей, бо були видно його сірі труси. Щойно закохані помітили, що їх знімають, вони зайшли всередину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Леонардо Ді Капріо, фото: Instagram
Леонардо Ді Капріо, фото: Instagram

"Пару днів тому вона завантажила Stories в Instagram, щось зняла і закінчила відео зйомкою спини Лео. Таке відчуття, що вона просто хотіла показати людям, що вона з ним. І таке відчуття, ніби вона просто з ним , тому що він знаменитий, а не тому, що він їй дуже подобається", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Ходячих мерців" у розпачі: виявили рак четвертої стадії

Як повідомляв "Знай.uа", Мія із серіалу "Заколотний дух" стала невпізнанною, як зараз виглядає Луїсана Лопілато і чим займається

Знай.uа писав, Брітні Спірс нарешті зізналася, навіщо показує себе голою на весь світ: "Люди б зрозуміли..."