Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я – Лідія Скорубська), яка працювала бек-вокалісткою MONATIK, вперше впустила шанувальників у особисте життя, але привід виявився сумним – вона розійшлася з хлопцем.

Lida Lee завжди старанно приховувала свого бойфренда від суспільства. Їхні стосунки тривали п'ять років, а закінчилися півроку тому. Про це співачка розповіла у шоу "Ранок у великому місті".

Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/
Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/

І за весь час стосунків пара так і не вийшла на новий рівень, зізналася Скорубська.

"Пропозиції мені ніхто не робив. Я не знаю, на щастя це чи на жаль. Можу сказати про те, що я зараз вільна дівчина", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також зірка назвала причину розриву. Партнери усвідомили, що їхні стосунки більше схожі на дружні, проте, судячи з настрою дівчини, новий статус "холостячки" її анітрохи не засмучує. Вона з посмішкою на обличчі заявила, що тепер її серце вільне.

"Розійшлися більше півроку тому. Жодних причин немає. Ти просто розумієш, що ви перетворилися на дуже класних друзів", - розповіла Lida Lee.

Lida Lee, фото з Instagram
Lida Lee, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що "Колишня" Діми Монатика Lida Lee настукала путіну тапком по голові: "Набрид бридкий тарган"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee прилюдно зробила з оголеною красунею те, що показують у фільмах для дорослих: "За це ще й гроші платити?"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee заспівала про безмежне кохання, якому ніщо не підвладне: "Подолати пітьму і запалити"