Катерина Кухар — відома українська балерина, колишня суддя шоу "Танці з зірками", яке не триває вже багато місяців від початку повномасштабної війни.

Вона є основним "гравцем" Національного Академічного театру Опери та Балету України ім. Шевченка. Крім професійної діяльності, вона ще й мати двох дітей — Анастасії та Тимура (від першого шлюбу). Але й дружина колеги Олександра Стоянова. Хоча... українці запідозрили, що Катерина розірвала стосунки з танцюристом, про що свідчать їх деякі "рухи" у соціальних мережах.

Катерина Кухар, фото: Знай.ua
Катерина Кухар, фото: Знай.ua

В Instagram користувачі помітили, що ні Катерина, ні Олександр не підписані один на одного. А ще вони більше не з'являються спільні знімки. І, начебто, фінальне слово зовсім недавно сказано балериною.

"Коли в особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде перукарю", - заявляє в одній із нових Stories.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Це тільки й змушує замислитись над тим, що їхні стосунки зі Стояновим зазнають не найкращих, можливо, катастрофічних часів. А ще Катерина з'являється з молодим красенем у кількох останніх публікаціях.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Вона з Олександром Стояновим разом уже понад 10 років (якщо чутки є неправдою). Але офіційно одружилися вони тільки в 2019 році.

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танці з зірками" більше не змогла тримати це в собі: "Навіть якщо завтра – кінець світу"

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар із "Танці зі зірками" насилу пережила втрату важливої ​​людини: "Він один із небагатьох, хто жив"

Знай.uа писав, прима Катерина Кухар із "Танці з зірками" зізналася, що позбавляє майбутнього: "Повністю зупинився"