Олександр Усик — відомий український боксер, який або в грудні, або в січні нарешті вийде на ринг із Тайсоном Ф'юрі, щоб довести, що він справді заслуговує на звання абсолютного чемпіона.

Зараз він володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі. Має 21 перемогу, з яких 14 нокаутом, і нуль поразок. Ідеальний результат.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Нещодавно він побував у Саудівській Аравії, куди вирушив, щоб подивитися бій Тайсона Ф'юрі із зіркою MMA Френсісом Нганну. І дав інтерв'ю, деякі тези з яких слід сприймати з гумором. Принаймні про це сподіваються українці. Бо український спортсмен пожартував про плани балотуватись у Президенти України.

— Чи бачиш себе колись лідером України?

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

— У якомусь плані я вже є лідером. Але все, що стосується політики – не для мене. Єдине, що цікаво мені – президентство.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Варто згадати, що спортсмени в Україні нерідко наважуються піти у політику. Серед таких можна згадати Віталія Кличка, Василя Вірастюка, Жана Беленюка, Ельбрус Тедеєв та інші. Наразі ж мер Києва приймає, на думку жителів столиці, нераціональні рішення, витрачаючи гроші куди завгодно замість допомоги ЗСУ.

Нагадаємо, "мені дуже мало залишилося": Олександр Усік зізнався, про що постійно думає поза боксом

Як повідомляв "Знай.uа", Олександра Усика вже "сватають" на бій не з Тайсоном Ф'юрі, а з китайцем: "Нокаутуєш? Без проблем"

Знай.uа писав, у сім'ї Олександра Усика очікується поповнення - багатодітний батько вирішив не зупинятися