На початку 2021 року фанатам Ghost of Tsushima ананонсували, що робота над екранізацією гри стартувала. І ось, через два роки режисер Чад Стахелскі, який працював над усіма фільмами про Джона Віка, заявив, що отримав готовий сценарій.

Про це Стахелскі розповів в інтерв'ю порталу Screen Rant. Так, фанатів порадували тим, що сценарій до екранізації Ghost of Tsushima написаний, а творча команда близька до того, щоб розпочати наступний етап, незважаючи на страйки акторів.

Чад Стахелскі, фото з відкритих джерел
Чад Стахелскі, фото з відкритих джерел

"У нас є сценарій, і ми дійсно близькі до початку роботи над цим фільмом. Процес продакшену завжди складний. Робота зі студіями, маневрування навколо страйків, доступ та розвідка місцевості.

Потрібно всіма силами прагнути реалізації своїх ідей. На даний момент я найбільше зацікавлений у роботі над "Горець" та "Примарою Цусіми". Обидва проекти приголомшливі, і "Примара Цусіми" - одна з моїх найулюбленіших історій", - поділився режисер.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У серпні режисер говорив, що кіноадаптація гри вийде з японським акторським складом і японською мовою, але дату релізу все ще не оголосили. Крім того, Чад Стахелскі думав про те, щоб випустити кілька фільмів Ghost of Tsushima у майбутньому.

Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima

Нагадаємо, немає джойстика - не граєш: Microsoft поставила ультиматум геймерам з Xbox, як зміняться правила

Раніше ми писали про те, що дочекалися: розробники Counter-Strike 2 пообіцяли геймерам нову зброю

Як повідомляв Знай.ua, займалися перекладачі з Білгорода та Донецька: українців розлютила локалізація Alan Wake 2