Дмитро Ступка – відомий український актор, який ще до початку повномасштабної війни перебував у США.

Він зіткнувся із серйозною ненавистю з боку громадян, які змушені жити в умовах постійних повітряних тривог, ракетних атак. А все через те, що Дмитро, як і Влад Яма, не соромляться публікувати щасливе життя у Штатах на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram.

Дмитро Ступка. Фото: скрін youtube
Дмитро Ступка. Фото: скрін youtube

Зараз же Дмитро Ступка опублікував кілька знімків та відео з новою коханою, українською співачкою Юлією Калабишкою, з якою йому вдалося насолодитися святом Хеллоуїном, гуляючи кіностудією та тематичним парком Universal Studios Hollywood.

"Побачимо, що нам підготували голлівудські майстри хорору…" – написав він.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

У коментарях людей поки що дуже мало. Чи актор блокують громадян за негатив, чи українці просто втомилися бачити "розкішне" життя за кордоном.

У цей же час він у Stories демонструє заклик вступати до збройних сил, у Корпус морської піхоти США. А ще негативні думки одного із захисників ЗСУ, який вважає, що Україна програє цю війну.

Дмитро Ступка, скріншот: Instagram Stories
Дмитро Ступка, скріншот: Instagram Stories

Дмитро Ступка, скріншот: Instagram Stories
Дмитро Ступка, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дмитро Ступка насолоджуючись устрицями з вином нудьгує Україною: "Тримає кулінарний фронт..."

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Ступка показав, хто допомагає йому розважатися в США.

Знай.ua писав, "сміття...": Дмитро Ступка привіз у США шматочок "російського світу", українцям цей мажор набрид