Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

На цей раз Маша Полякова захотіла похвалитися особистим - результатами боротьби з акне, і показала своє обличчя без фільтрів. Виявилося, донька співачки мала чималі проблеми зі шкірою, які намагалася приховати шарами косметики та фотошопом.

Маша Полякова. Фото Instagram
Маша Полякова. Фото Instagram

Втім, 18-річній дівчині вдалося позбутися висипів, чим вона явно дуже пишається, судячи з Insta Stories. Маша Полякова показала добірку до та після лікування акне, де можна побачити результат її старань.

Також донька зірки зізналася, що довгий час не могла дозволити собі вийти з дому без макіяжу через акне. Маша не розкрила, чим були викликані такі сильні висипи і що допомогло їх усунути.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Трохи вам інсайту. Ось так я виглядаю без макіяжу. Але я вилікувала акне. І зараз я ходжу вулицею без макіяжу, а цього я не робила з 13 років.. А залишилося тільки постакне",- поділилася Маша Полякова.

Скріншот із Insta Stories, Маша Полякова
Скріншот із Insta Stories, Маша Полякова

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова з'їхала від батьків, але зіткнулася із серйозною проблемою: "Чому?"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова розповіла про свій жахливий стан - королеву було не впізнати: "Зморшок немає, бо я ботокс уколола"

Також портал Знай.ua писав, що рік навчалася в Лондоні, але повернулася до України: що трапилося зі старшою дочкою Олі Полякової