Астролог Яна Тимощук склала новий прогноз про те, яке майбутнє чекає на Україну. За її словами, ми можемо подолати окупантів всього за два місяці, проте це не єдина війна у долі нашої держави.

Українцям розповіли, що наразі весь світ переживає глобальну перестановку, а влада на планеті скоро почне змінюватись. Втім, для України це добрий знак, за словами Тимощук.

"Усі біди України закінчаться через три смерті правителів цього світу. Зараз триває переділ миру. Мироуправління змінюється. Україна має можливість протягом двох місяців зупинити військові дії. Чи піде вона за цим сценарієм? Подивимося", - сказала вона.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Тимощук не виключає, що бойові дії можуть бути заморожені, а у 2026 році очікується кармічне закінчення циклу для України, завдяки чому нам вдасться вийти зі складного воєнного періоду. Проте українцям рано розслаблятися, адже наближається нова війна.

"Це війна в 30-ті роки, яка може чекати на Україну. Війна може бути не тільки з Російською Федерацією, може бути зовсім інший учасник", - прогнозує астролог.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Саме зараз, за ​​словами Яни, ми бачимо, як змінюється світ. Тимощук також наголосила, що це історичний період.

Привітання із Днем прапора Україна 2020: вірші, скрін - YouTube
Привітання із Днем прапора Україна 2020: вірші, скрін - YouTube

Нагадаємо, "Випарується, його ніхто не побачить": відомий астролог зауважив, що путін зібрався "на той світ"

Раніше ми писали про те, що зірки не хочуть, щоб ти "бомжував": хто зі знаків Зодіаку отримає новий будинок у 2024 році

Як повідомляв Знай.ua, "Холод, будуть удари...": відомий таролог попередила українців про небезпеку вже в листопаді