Принц Вільям - старший син короля Чарльза III і брат принца Гаррі, який вирішив будувати своє майбутнє поза монархією, опинившись зі своєю коханою Меган Маркл у США.

Кейт Міддлтон дружина Вільяма, вони виховують трьох дітей і почуваються чудово. Ось недавно вони побували на подкасті "The Good, the Bad & the Ugly", розповівши про кумедні історії зі свого життя. Наприклад, Кейт зізналася, що вона має одну звичку, через яку Вільям називає її "божевільною".

Том Круз, принц Вільям, Кейт Мідллтон
Том Круз, принц Вільям, Кейт Мідллтон

Принц Уельський віддає перевагу теплішій або навіть гарячій воді для водних процедур, а ось Кейт Міддлтон навпаки вибирає холодне плавання. Для неї це частина фітнесу. Вона вважає за важливе бути активною, її заохочували до цього з дитинства.

[quote author=""]"Чим холодніше, тим краще. Мені це дуже подобається. Трохи до того моменту, коли Вільям каже: "Кетрін, ти божевільна". І темно, і дощ йде", - заявляє Кейт Міддлтон. quote]

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Кейт Міддлтон, кадр з відео
Кейт Міддлтон, кадр з відео

Але її ніщо не зупиняє на шляху пошуку холодної води. Їй це дуже подобається. Майбутня королева-консорт, крім цього, дуже любить і інші види спорту. Якось вона, з Еммою Радуканом, грала на тенісному корті. А ще брала участь у тренуваннях з регбі.

Нагадаємо, топ-5 моделей сонцезахисних окулярів, які любить британська королівська родина: Меган Маркл їх роками носить

Як повідомляв "Знай.ua", король Чарльз III скликав екстрену сімейну раду : на принца Гаррі ніхто не чекав

Знай.uа писав, майбутній король принц Вільям вляпався у скандал і образив три десятки жінок: "Як мало вони думають"