Олег Винник — відомий український виконавець, який останніми роками живе в Німеччині, як і раніше, не намагаючись повернутися під час розпочатої повномасштабної війни.

Чоловік запам'ятався громадянам і тим, що довгий час просто мовчав. Не з'являвся ні в соціальній мережі Instagram, ні деінде. Він повернувся до публічного простору влітку 2023 року, давши 40-хвилинне інтерв'ю і розповівши про те, чому він "зник".

Горбунов та Винник, фото із соцмереж
Горбунов та Винник, фото із соцмереж

Наразі відомо, що у Німеччині з Олегом Винником сталася дуже неприємна ситуація. Про неї розповів поет і ведучий Петро Мага, який спілкувався з артистом та знає всі деталі про "таємне зникнення", поділившись декількома подробицями. За його словами, виконавець активно допомагає українським військовим, проте не афішує цього. Зокрема, серед того, що він передав нашим захисникам, є чимало позашляховиків.

Не обходилося без шахраїв. Якось він натрапив на таких, вони відібрали у нього величезну суму грошей, зникли, а потім погрожували.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

"Він передав гроші псевдоволонтерам, які вкрали ці гроші. Говорили, що він приїде, і вони йому голову відстрілять. І таке було", - заявив Петро Мага.

Шахраїв досі ніхто не зміг знайти, щоб покарати їх.

Нагадаємо, "він не в собі": продюсер Полякової згадав, як говорив із Винником під час війни та оцінив його стан

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна розповіла, що чекає чоловіків, які втекли на початку повномасштабного вторгнення: "Влада Яму не посадять у..."

Знай.ua писав, "я повернувся б раніше": Юрій Горбунов розповів, що думає про виїзд Потапа