Відома російська співачка Анастасія Стоцька, яка народилася у Києві, але мовчить про війну в Україні, розповіла, що її вигляд та самопочуття значною мірою залежить від комфортного сну, тому артистка дуже ретельно обирає матраци та подушки.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Анастасії Стоцької у соцмережі Інстаграм. Співачка навіть вдалася до новітніх технологій, щоб її сон був якомога комфортнішим.

Анастасія Стоцька. Фото: скрін youtube
Анастасія Стоцька. Фото: скрін youtube

[quote author="Анастасія Стоцька"]"Я з вимогливістю домашньої кішки вибираю для себе найбільш комфортний відпочинок та сон на м'якому ліжку. Тому нещодавно відвідала перший концептуальний салон. Виявилося, за допомогою електронного 3D-сканера всього за 3 хвилини можна підібрати собі ідеальне. спальне місце: сканер розповість про відповідну жорсткість матраца і висоту подушки.", - поділилася вона.

Анастасія Стоцька, instagram.com/100tskaya
Анастасія Стоцька, instagram.com/100tskaya

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують нові штрафи – випишуть без попередження «Наступним президентом США у 2024 році стане…»: прогноз Михайла Шейтельмана Не лише перевіряти документи: ТЦК та поліцію наділили новими повноваженнями Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років
Показати ще

Як розповіла Анастасія Стоцька, забронювавши одну з "розумних" спалень можна відпочити від напруженого ритму та спокійно протестувати обрані товари. Співачка запевняє, що вони назавжди змінюють уявлення про якісний сон. За її словами, створити можна навіть унікальний дизайн своєї постільної білизни, а саме нанести персональну вишивку.

"Але найбільше мені сподобалося насолоджуватися масажем у зручному кріслі. Воно автоматично підлаштовується під будь-який зріст і як професійний масажист опрацьовує кожну ділянку тіла від ніг до голови, знімаючи всю напругу", - розповіла співачка. Анастасія Стоцька

Нещодавно Анастасія оформила розлучення з другим чоловіком Сергієм Абгаряном. Але 40-річна співачка не залишилася на самоті — вона знайшла втіху в обіймах артиста та зірки мюзиклів Олександра Казьміна. 34-річний обранець Стоцької напрочуд схожий на Кіркорова.

Анастасія Стоцька з новим хлопцем, фото із соцмереж
Анастасія Стоцька з новим хлопцем, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров зізнався, чому закохався у зрадницю Настю Стоцьку: "Я міг би одружитися, звичайно".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Стоцька вперше порушила мовчання за 24 дні війни в Україні: "Ви прийшли з образами".