Відома українська артистка, а також головна "Холостячка" України Злата Огнєвіч поділилася із шанувальниками незвичайною історією. Цю подорож у поїзді вона запам'ятає надовго.

Stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя, і на цей раз не став винятком.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У поїзді вона їхала додому, і перед цим провела дві безсонні ночі. У самому транспорті вона спати не може, але дістатися додому якось треба. Все це здається не такою проблемою, адже вони на благодійних концертах зібрали кошти та продали благодійні лоти.

"Минулої ночі мені вперше стало страшно саме в поїзді, тому що він занадто часто зупинявся, і лунали звуки пекельні, невідомого походження. І все, у мене одразу фантазія, що в нас щось летить, щось вибухає. Щоб заспокоїтися, у такі моменти я роблю вправи” – розповідає Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Далі вона показала метод, який допомагає їй заспокоїтись при стресових ситуаціях.

Спочатку потрібно погладити себе по плечах, або легко поплескувати себе з різних частин тіла. Далі потрібно погладити себе по верхній частині дихальних шляхів. Цю вправу Златі колись запропонувала її психотерапевт.

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Нагадаємо, що вже не холостячка? Злата Огнєвіч натякнула на нові відносини: "Закохана".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч розповіла про життя спочатку і те, що надає сили: "Улюблений зараз на фронті".

Також стало відомо, що Злата Огнєвіч незадоволена квітами на своїх концертах, краще дарувати їх: "Розкажу вам куди".