Астрології передбачили, яким знакам Зодіаку пощастить у наступному 2024 році.

Зазначимо, що це буде рік Жерев'яного Зеленого Дракона і про його особливості ми повідомляли раніше нашим читачам.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Овен

Символ 2024 року Дракон оцінить працьовитість Овна та обов'язково йому віддячить. Все що ви задумали і планували неодмінно здійсниться. Зірки обіцяють вам гучний успіх, матеріальний добробут, і стрімке зростання кар'єрними сходами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Телець

У 2024 році на Тельця чекають кардинальні зміни в житті, оскільки Дракон перебуватиме у владі стихії Дерева, а Телець належить до стихії Землі. Ви досягнете успіхів на роботі та отримаєте багато крутих пропозицій щодо співпраці.

Стрілець

Наступного року везіння для Стрільця не закінчиться. Представник цього знака отримає радість, веселощі та позитив. Ще зірки обіцяють вам доленосну зустріч, яка змінить все ваше життя. Ця зустріч, найкраще, що може статися у вашому житті. Астрологи закликають Стрільця – не прогаяти свій шанс на щасливе та світле майбутнє.

Нагадаємо, що 2024 рік буде дуже складним для всіх українців: що категорично заборонено робити у високосний. Експерти в галузі біоенергетики називають період високосного року справді негативним.

Раніше ми повідомляли про колір, символ і матеріал 2024: що варто зробити вже зараз, щоб залучити удачу.

Також стало відомо, що листопад 2023 року буде місяцем випробувань: знаки Зодіаку, яким не позаздриш.