Українська зірка стенд-апу, яка стала відома завдяки шоу "Розсміши коміка" і зараз успішно успішно виступає з сольними стенд-ап турами Лєра Мандзюк нещодавно поспілкувалася у інтерв'ю із телеведучою Машею Єфросиніною. Дівчина нагадала про деяких українок, яких на початку повномасштабного вторгнення залишили без уваги та не кинулись евакуйовувати.

Відповідне відео вийшло на Youtube-каналі Маші Єфросиніної.

Лера Мандзюк. Фото: скрін youtube
Лера Мандзюк. Фото: скрін youtube

Лєра викликала сміх у Єфросиніної, коли почала говорити про те, чому на початку повномасштбаного вторгнення усі забули про...коханок.

Дівчина жартує про те, що чоловіки на початку війни рятували лише своїх жінок та дітей, однак ніхто не згадав про своїх коханок.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Лера Мандзюк. Фото: скрін youtube
Лера Мандзюк. Фото: скрін youtube

"24 лютого всі чоловіки забирали жінок, дітей і їхати до кордону їх вивозити, а про коханок хтось подумав в цей момент? Ну не було такоого, що чоловік каже жінці:"Сідай у машину, зараз в одне місце заїдем, там Зіночка чекає. Вона буже спереду їхати, бо її укачує." - говорить Мандзюк.

Дівчина вважає, що потрібно створити спеціальних фонд для "покинутих коханок", адже не всі "встигли нас*сати на машину" і спокійно евакуюватись.

Раніше портал Знай повідомляв, "Гинути – вибір хлопців": стендап-комік Андрій Щегель втік і назвав Україну "фікцією".

Також наш портал інформував, що на Потапа обрушилися гнівом через трек про волонтерів: "Дно пробите".

Крім того, ми писали, "Виникає рвотний рефлекс": стендаперка Лера Мандзюк осоромитися жартом про пісню "Червона рута"