Блогерка Софія Стужук, яка виправдовувала ракетні атаки Росії втекла з України до Латвії, вирішила знову трохи налякати своїх передплатників. Соня опублікувала фотографію, на якій у неї обличчя все у гематомах та бинтах. Це все наслідки чергової операції.

Дехто з фоловерів подумав, що Стужук просто підібрала оригінальний костюм до свята Хеллоуїна. Однак згодом вона зізналася, що знову лягла під ніж хірурга.

Про це Стужук пише в Instagram і фото теж публікує тут.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

"Сьогодні четвертий день після операції. Треба сказати, дискомфортніше, ніж я планувала. Але все одно розуміла, звичайно, на що йшла. Я зробила три операції (дві з них міні) на обличчі, які давно планувала та хотіла", - написала Стужук.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Стужук зізналася, що звернулася до фахівців, щоби виправити помилки минулих операцій.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

Користувачі мережі висловили схожу думку. Мовляв, не розуміють, для чого 28-річна блогерка лягла під ніж, щоб повністю переробити своє обличчя, тоді як у блозі розповідає про прийняття себе та високу самооцінку.

Варто зазначити, що контент на сторінці в Instagram Стужук недоступний для перегляду користувачів з України. Після аналізу постів інфлюенсерки соцмережа дійшла висновку, що вони порушують українські закони.

Зараз про своє безтурботне життя в Латвії та пластичні операції вона розповідає українцям в еміграції та фанатам із росії. Щоправда, підтримки серед них не знаходить. Навіть після сльозливої ​​історії про невдалу пластику та необхідність переробити обличчя та груди, росіяни не зрозуміли "проблем" Стужук.

Тільки подивіться, що пишуть її шанувальники, які можуть стежити за сторінкою в Instagram:

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, скандальна блогерка Анна Алхім назвала пісні про війну "несмаком": "Краще Асті слухати...".

Раніше повідомлялося, Юрій Ігнат пояснив, чи могла блогерка Алхім спровокувати удар по Дніпру.

Також скандальна Софія Стужук довела, що їй начхати на вбивства українців: "Це мій вибір".