Відомий гуморист Валерій Жидков, який працює в "Кварталі 95" з гумором, привітав українських артилеристів із професійним святом, натякнувши на те, що у людей, які працюють на арті, погіршується слух.

Валерій Жидков відомий тим, що розміщує на своїй сторінці в Instagram смішні ітати. Цього разу він розмістив вітання для арти, з гумором.

Валерій Жидков, фото: Знай.ua
Валерій Жидков, фото: Знай.ua

"Вітаю тебе з Днем артилериста! Що? З Днем артилериста! Що що? З ДНЕМ АРТИЛЕРИСТА! А, дякую", - написав Жидков.

Валерій часто гуморить, тому його передплатники, яких 27,7 тисячі людей знають, що на сторінці у Валерія можна і почитати жарти, і самому пожартувати.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

У колонці коментарів з'явилося багато реакцій на жарт про арт:

"так... Звичайно, потрібно більше навушників для фронту", "Валерію, щиро дякую за ваш дуже розумний гумор!!! Ваші відео концерти дійсно роблять моє життя кращим та простішим. Дуже дякую", - написали шанувальники Валерія.

Анна Різатдінова, коментарі. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова, коментарі. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Нагадаємо, що Валерій Жидков з "Квартал 95" розповів про просунутих росіян: " Я дивлюсь соловйова в інтернеті.

Раніше ми повідомляли, що Тамбовський вовк з "Квартал 95" Валерій Жидков дозволив сміятися під час війни: "Це щеплення від божевілля".

Так само стало відомо, що Валерій Жидков з "Квартал 95" розповів про сором росіян: "путину сподобалося в цій ролі бути".