П'ять років тому Австралію зачепила історія відважної Хейлі Браун. У 2016 році лікарі виявили пухлину розміром 5 см, що росте у неї в носі, що стало початком багатьох місяців променевої та хіміотерапії для дівчинки.

Про це пише 7news.

Фото: 7news
Фото: 7news

Її нещасний стан було зворушливо проілюстровано однією несамовитою фотографією. На знімку була зображена семирічна Хейлі, її довге каштанове волосся зникло, а після агресивного лікування залишилася лише одна вія.

То що сталося з маленькою дівчинкою, фото якої побачили в усьому світі?

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни
Показати ще

Батько Хейлі Ендрю Браун розповів, що зараз його малеча щаслива, здорова і готується до вступу до середньої школи наступного року.

"За одну ніч я отримав особисті повідомлення на Facebook з усього світу, ми були переповнені любов'ю" , - говорить Ендрю про день, коли фотографія Хейлі торкнулася серця всього світу.

Зображення дівчинки стало символом суворої реальності дитячого раку.

Фото: 7news
Фото: 7news

"Я отримав повідомлення з Мексики та Італії. Одна людина з Австрії прочитала історію Хейлі в місцевій газеті і передала їй слова підтримки. Інший, якого я пам'ятаю, був хлопець з Іраку, який працював і збирав гроші для дітей, хворих на рак. Він побачив нашу історію, і вона його зачепила. Він сказав нам, що молився за нас Аллаху. Любов ринула з усього світу" , - згадує чоловік.

Зараз у Хейлі знову довге темне волосся і рак позаду, але сім'я, як і раніше, уважно стежить за змінами в її стані.

"Ми робимо знімки кожні шість місяців. Люди завжди кажуть: "О, все закінчилося". Ну, насправді це ніколи не закінчиться, просто найгірше вже позаду" , - зізнався Ендрю.

Фото: 7news
Фото: 7news

Батько каже, що Хейлі зараз – типовий підліток. Колись дуже сором'язлива дівчинка, яка ніколи не розмовляла зі своїм провідним онкологом, тепер відкриває рота, щоб співати у шкільній рок-групі.

Нагадаємо, що після непристойного повідомлення пішла в поліцію: чоловік, який відправив дикпік, мало не загримів за ґрати.

Раніше ми повідомляли, що 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок" .