Відома турецько-німецька актриса Мерьєм Узерлі, яка прославилася завдяки ролі в серіалі "Величне століття", показала шанувальникам грайливий образ.

Акторка Мерьєм Узерлі, яка нещодавно стала мамою вдруге, має чимало шанувальників, тому зірка намагається постійно радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Мерьєм Узерлі, фото: Instagram
Мерьєм Узерлі, фото: Instagram

Якось вона вирішила поділитися кадрами з нової фотосесії, де позувала на гарних вуличках Лондона. Для фотосесії Мерьєм Узерлі обрала досить грайливий образ. Зірка одягла легку сорочку, і багатоярусну міні-спідницю, яка майоріла на вітрі.

Фото зі сторінки  Мер'єм Узерлі
Фото зі сторінки  Мер'єм Узерлі

Свій образ Мерьєм Узерлі доповнила стильним годинником та срібними туфлями на підборах.
На одній із фотографій зірка "Величного століття" позує на тротуарі, тримаючись за паркан. При цьому Мерьєм Узерлі загадково дивиться убік, надаючи фото ще більшого шарму.

Фото зі сторінки  Мер'єм Узерлі
Фото зі сторінки  Мер'єм Узерлі

Фото зі сторінки  Мер'єм Узерлі
Фото зі сторінки  Мер'єм Узерлі

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
Показати ще

Нагадаємо, що суперниці з "Величного століття" зійшлися на "стрілку" : Хюррем, Хатідже та Махідевран більше не воюють. Шанувальники дуже здивувалися, побачивши серіальних "суперниць" за одним столом.

Раніше ми повідомляли, що і це в нього закохалася Роксолана? Насправді виглядав султан Сулейман: Халіт Ергенч взагалі не схожий.

Також ставр відомо, що дієту в гаремі султана Сулеймана витерпіла б не кожна: фанатки "Величного століття" здивовані.