Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик розповів чому після початку повномасштабного вторгнення не пішов захищати нашу країну на передовій. Під час візиту на прифронтові території він відчув запах смерті.

Про це він зазначив в інтерв'ю TNT Sports Boxing.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Боксер розповів про те, що їздив на передову для того щоб психологічно підтримати своїх знайомих, з якими він багато років тому тренувався у спортивній роті Державної прикордонної служби.

"Я їздив підтримати хлопців — своїх знайомих, з якими тренувався багато років, коли був в спортроті. Це виключно психологічна допомога. Я хотів до них, але вони сказали: займайся своєю роботою, у тебе гарно це виходить. І вали звідси", — розповів Усик.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Також відомий спортсмен зізнався про свої відчуття під час візику на фронт. Усик розповів що рухаючись окопами він відчув запах смерті.

"Ми чекали, і я про щось подумав. Я почав нюхати що відбувається? Там смертю пахне. Знаєте, коли ти відчуваєш весна. Ти нюхаєш — трава пахне, листя, ну якось природою. А тут такий тяжкий запах. Я сказав: "Смертю пахне", і хтось скаже: "А як же вона пахне?" — Важкістю якоюсь такою, негативом. Не хочеться там перебувати", — пояснив боксер.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Зараз Олександр Усик готується до поєдинку проти британця Тайсона Ф’юрі за статус абсолютного чемпіона світу, який ймовірно відбудеться у лютому-березні 2024 року.

Нагадаємо, "мені дуже мало залишилося": Олександр Усік зізнався, про що постійно думає поза боксом

Як повідомляв "Знай.uа", Олександра Усика вже "сватають" на бій не з Тайсоном Ф'юрі, а з китайцем: "Нокаутуєш? Без проблем"

Знай.uа писав, у сім'ї Олександра Усика очікується поповнення - багатодітний батько вирішив не зупинятися