Олександр Усик — всесвітньо відомий український боксер, чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, людина, яка нещодавно особисто розмовляла з Кріштіану Роналду та іншими іменитими спортсменами, побувавши на бою Тайсона Ф'юрі.

З самим британцем Усік вийде на ринг уже не у грудні 2023 року. Все змінилося, і тепер, швидше за все, вони проведуть поєдинок лише у лютому наступного року. Але зараз не про це. Олександр дав інтерв'ю TNT Sports Boxing, у якому розповів про поїздку на фронт перед боєм із Даніелем Дюбуа.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Чоловік зізнався, що після 24 лютого 2022 року він хотів, як і тисячі інших українців, йти воювати. Але наші захисники "зупинили" його, переконавши, що на рингу від нього для країни буде більше користі, ніж у окопі.

"Я їздив підтримати хлопців - своїх знайомих, з якими тренувався багато років, коли був у спортроті. Це виключно психологічна допомога. Я хотів до них туди, але вони кажуть: "Слухай, тип, давай займайся своєю роботою, у тебе це добре виходить, ти допомагаєш нам. І вали звідси", - заявляє Усик.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Водночас Василь Ломаченко нічого не розповідає про війну та про те, чи допомагає він ЗСУ.

Нагадаємо, Олександр Усик задумався про президентство до кінця кар'єри боксера: "Я вже лідер"

Як повідомляв "Знай.uа", "мені дуже мало залишилося": Олександр Усік зізнався, про що постійно думає поза боксом

Знай.ua писав, Олександра Усика вже "сватають" на бій не з Тайсоном Ф'юрі, а з китайцем: "Нокаутуєш? Без проблем"