У новому інтерв'ю Пірсу Моргану на британському телеканалі "Talk TV" Прісцілла Преслі - дружина легендарного співака - розкрила деталі майже дворічного шлюбу своєї покійної дочки Лізи Марі Преслі з Майклом Джексоном.

Прісцілла Преслі заявила, що дуже хвилювалася за свою дочку (єдину дитину Елвіса Преслі), коли та вийшла заміж за Джексона.

Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон
Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон

"Він любив або поважав Елвіса, тому я завжди відчувала, що це ім'я, асоціація з ім'ям його дочки...", - почала Прісцілла Преслі в інтерв'ю.

Вона дуже переживала, що Майкл Джексон спеціально використовує ім'я Лізи Марі, щоб бути "ближчим" до Елвіса. Дівчина ж під час їхніх стосунків практично не бачила співака. Він завжди кудись зникав. Дочка Преслі розповідала матері, що чоловіка не було вдома три-чотири дні.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

78-річна жінка сказала, що їй так і не вдалося по-справжньому дізнатися Джексона, щоб з'ясувати, чи були її підозри щодо мотивів шлюбу вірними. Коли Ліза Марі Преслі вийшла заміж за Джексона в 1994 році, він зіткнувся зі звинуваченнями в домаганнях до дітей, які здебільшого виникли приблизно за рік до цього. Колишнє подружжя зіграло весілля в Домініканській Республіці і три місяці тримало свій союз у таємниці.

Вони розлучилися на початку 1996 року.

У 2007 році Ліза Марі Преслі сказала Marie Claire, що залишити свого першого чоловіка Денні Кіо заради Джексона в 1994 році було ймовірно найбільшою помилкою в її житті. Після смерті Джексона в 2009 році Ліза Марі Преслі сказала Опрі Уїнфрі, що хоча у неї були справжні почуття до Джексона, вона завжди усвідомлювала, що він майстерно маніпулював ЗМІ.

Нагадаємо, померла єдина дочка Елвіса Преслі та екс-дружина Майкла Джексона Ліза Марія: ще у вівторок тішилася життя

Як повідомляв "Знай.uа", колишня дружина Майкла Джексона натякнула, що винна в його трагічній смерті: світ цього не пробачить

Знай.ua писав, в Counter-Strike 2 несподівано з'явився Майкл Джексон, неповторний "пік"