Нещодавно відома телеведуча та акторка Лілія Ребрик повідомила про свою вагітність у Instagram. У їхньому шлюбі з танцюристом Андрієм Диким це буде вже третя дитина.

Лілія Ребрик після новини про вагітність нарешті розкрила українцям стать майбутнього малюка, але не забула потягнути інтригу. За традицією, зіркова парочка влаштувала популярну гендер-паті у блакитно-рожевих тонах.

У святкуванні також брали участь дві їхні перші доньки - Діана та Поліна. У повному зборі сім'я випустила дим із балонів, а виявився він рожевого кольору. Це означає, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий чекають на ще одну дівчинку.

Скріншот із Instagram, Лілія Ребрик
Скріншот із Instagram, Лілія Ребрик

Зірки з радістю сприйняли цю новину, а Дикий навіть захоплено закричав: "Так!" Після цього чоловік подарував Ребрик букет квітів і якусь прикрасу у святковій коробці.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми так чекаємо на тебе. P.S. Дякую всім за теплі привітання!" - написала артистка.

Пару привітали зіркові колеги та численні шанувальники. У коментарях зазначили, що дівчинка народжується до Миру, а також згадали, що в родині телеведучого Решетника три хлопчики, тож у майбутньому очікуються нові сім'ї.

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Раніше ми писали про те, що Лілію Ребрик запідозрили у вагітності заради відстрочки для чоловіка: "Що з вами?"

Як повідомляв Знай.ua, косметолог понівечив обличчя дружини футболіста "Динамо": "Я у неї була вже колись, тому довірилася"

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Стоцька відмовилася від України, розлучилася з чоловіком і знайшла собі клона Кіркорова: "Усього за 3 хвилини"