Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я – Лідія Скорубська), яка працювала бек-вокалісткою MONATIK, лише нещодавно оголосила про розрив з хлопцем, як їй вже приписали новий роман.

Серед українців ходять чутки, що Lida Lee має романтичний зв'язок із відомим ведучим Даніелем Салемом, який зараз служить у ЗСУ. Про те, що насправді між ними відбувається, артистка розповіла в інтерв'ю шоу "ЖВЛ".

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Співачка стверджує, що їх пов'язують лише робочі відносини, але вона ставиться до нього дуже позитивно, незважаючи на чутки. Салем брав участь у її кліпі "Настане час...", як і інші зірки. Крім того, Лідія допомагала йому, коли займалася волонтерством.

"З Данею ми у дуже класних стосунках. Ми й допомагали йому, коли у нас був волонтерський штаб. Я його запрошувала до своєї роботи "Настане час…". Тому пліткуйте далі", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, за словами Лідії, вона не ходила на романтичні побачення, зокрема із Салемом. Серце співачки абсолютно вільне, що не може не тішити чоловічу частину її аудиторії та оточення. Також вона зізналася, що їй хочеться кохання, і, можливо, стати мамою.

Нагадаємо, що українська зірка наважилася розповісти про болісний розрив

Раніше ми писали про те, що "Колишня" Діми Монатика Lida Lee настукала путіну тапком по голові: "Набрид бридкий тарган"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "ТМПУ" Алла Костромичева з округлим животом розповіла про вагітність: стане мамою вдруге