Ірина Федишин — досить відома українська виконавиця, за якою стежать понад 400 тисяч людей.

Декілька днів тому вона поділилася кількома фотографіями з Барселони. Там вона постала з двома синами та чоловіком, з усмішками на обличчях. Тому користувачі й запитали — як чоловік зміг виїхати з країни.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

"Цікаво, як чоловік перетнув кордон", "Люди-люди, що вас так мучать те, що чоловіки мають право на виїзд. Це ще не означає, що втік і назавжди... мій теж має виїзд, але жити не хоче за кордоном", - пишуть користувачі у коментарях.

Ірина Федишин стала на захист продюсера Віталія Човника, свого чоловіка. Вона поцікавилася, чи "в своєму розумі" українці, які ставлять їй такі питання і вважають, що її чоловік виїхав незаконно.

"Поїхали офіційно, щоб заробити кошти для ЗСУ. І, слава Богу, заробили і купили з цієї поїздки 100 дронів і не тільки. Тому що зараз навіть на один дрон зібрати важко, в тому числі і за кордоном. "Їдьте і спробуйте. Хто вам заважає? І офіційний дозвіл у Віталія є, виїхав із дозволу Міністерства і ніхто не ховається", - заявляє Ірина Федишин.

Вона додала, що чоловік так виїжджав уже кілька разів та постійно повертався. І зараз він в Україні.

Нагадаємо, популярний блогер принизив жарти Володимира Остапчука: "Гумор – від Бога"

Як повідомляв "Знай.uа", звичайним українцям залишається лише мріяти: дружина Павлика Репяхова похвалилася своїми заробітками від реклами

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" захотів сам збивати дрони: кум з ЗСУ порадив не вилазити з укриття