Американець Джастін Джедліка відомий у всьому світі як "людина-Кен". Чоловік, що став популярним завдяки ляльковій зовнішності, яку він отримав завдяки численній кількості операцій із пластики.

Про цепише Honey Nine.

""Я витратив понад 1 мільйон доларів [на пластичну хірургію], маю 23 імплантати і зробив понад 1000 косметичних процедур". – каже "людина-Кен".

Джастін Джедліка. Фото Instagram
Джастін Джедліка. Фото Instagram

Популярність Джастіна розпочалася після його участі у деяких американських реаліті-шоу, зокрема у проєкті "Чоловіки Західного Голлівуду".

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома
Показати ще

Своїм натхненням вважає Джоан Ріверс – акторку та гумористку з нестандартною зовнішністю.

Джастін Джедліка. Фото Instagram
Джастін Джедліка. Фото Instagram

"Я завжди ідеалізував її вигляд, очевидно, тому що вона була відома пластикою обличчя і не шукала жодних виправдань для цього", – пояснює він.

У світі, де багато відфотошоплених зображень, Джедліка має сміливий підхід до життя та зовнішності. Особливо йому подобається співпрацювати з фотографами.

Джастін Джедліка. Фото Instagram
Джастін Джедліка. Фото Instagram

Джедліка описує свою присутність у соціальних мережах як "солянку". Його профіль не зосереджений виключно на конкретному образі чи кар'єрі, натомість він представляє його інтереси та життя в будь-який момент.

Він сподівається, що його підписники зможуть оцінити еволюційний характер його акаунту і різні аспекти його життя, які він відображає.

Нагадаємо, що новий тренд Барбікор захоплює світ: як виглядати схожою на знамениту ляльку, яку зіграла Марго Роббі.

Раніше ми повідомляли про Барбі-2: чи планують знімати продовження і на що чекати глядачам у сіквелі.

Знай.uа писав, хлопець направив дівчині зухвалий список порад через три місяці після побачення: "Щоб не було соромно, коли побачать з тобою"