Поки чоловік цілими днями пропадав на роботі, його дружина не марнувала часу і знайшла собі розвагу.

У Пекіні заміжня жінка Чжан, яка виховувала двох дітей, зраджувала надто зайнятому на роботі чоловікові із трьома сотнями чоловіків.

Про це повідомляє портал World of Buzz.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Все почалося з того, як у 2017 році жінка вигадала собі нове ім'я Чжоу Мо. Вона зареєструвалася в соцмережах і видавала себе за одиноку матір. Таким чином, китаянка познайомилася з великою кількістю чоловіків, які потім стали її коханцями.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Плату за світло нараховуватимуть по-новому З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як зазначається, за три роки Чжоу Мо була напрочуд активною - вона займалася сексом із 300 коханцями. Крім того, Чжан просила у них гроші. У свою чергу чоловіки платили їй "на медичні рахунки, квартплату та догляд за дітьми". Загалом дівчині вдалося одержати від своїх численних коханців 400 тисяч юанів.

Пара закоханих. Фото: скриншот Youtube
Пара закоханих. Фото: скриншот Youtube

Проте таке солодке життя китаянки закінчилося у серпні, коли її аферу розкрили. Як зазначається, один із потенційних коханців вирішив перевірити інформацію та зрозумів, що жодної Чжоу Мо взагалі не існує. У результаті вигадливу Чжан затримала поліція.

Що цікаво, її чоловік повністю поглинений роботою, за всі ці роки так і не дізнався, що дружина йому зраджує. Як сказала сама Чжан, повернути гроші вона не зможе, оскільки вже давно витратила їх на азартні онлайн-ігри.

Любовні стосунки, фото з відкритих джерел
Любовні стосунки, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що дівчина з мамою через жахливу помилку мало не задихнулися у власному будинку: врятував поцілунок.

Раніше ми повідомляли, що дівчина перед весіллям помилилася номером та написала іншому чоловікові: отримала гроші просто так.