Анатолій Євдокименко — музикант, онук легендарної співачки Софії Ротару, який будує свою кар'єру під псевдонімом SHMN.

Хлопець перебуває не в Україні, він втік до Європи після початку повномасштабної війни та мовчав про це у своїх соціальних мережах. Зокрема, у Instagram. А зараз Анатолій раптом вирішив перервати мовчання, бо в нього вийшло інтерв'ю і він вирішив поділитися його фрагментом, лише раз згадавши те, що зараз відбувається у нашій країні.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко, фото: sofiarotaru.official / Instagram
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко, фото: sofiarotaru.official / Instagram

Ще нещодавно він заявляв, що виїхати потрібно було обов'язково, щоби почати життя з нової, чистої сторінки. Інтерв'ю з Євдокименком було опубліковано в журналі Metal. Анатолій вважає, що зараз усі проблеми потрібно вирішувати через єдність народу.

— Чи відчуваєте ви, що світ та суспільство переживають час радикальної трансформації?

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

— Важливо згадати самоаналіз та внутрішній діалог, які, на мою думку, можуть допомогти людям за часів кризи. Нещодавня пандемія і війна, що триває, справили величезний вплив на людство, тому я думаю, що для нас важливо зберігати моральну гідність і шукати вирішення проблеми через єдність.

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram
Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

Він вважає, що зараз технологічний прогрес випереджає еволюція людства, тому ми зазнаємо загального неврозу і в цьому випадку необхідно зробити крок назад. Його думки дуже сподобалися і Софії Ротару, його батькові Руслану та сестрі Софії.

Анатолій Євдокименко, скріншот: Instagram
Анатолій Євдокименко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, 29-річний онук Софії Ротару Анатолій таки втік з України та похвалився життям у Лондоні: "Вперед і вгору"

Як повідомляв "Знай.uа", Софія Ротару "закрила роти" скривдженим росіянам, показавшись у Києві, але через сумну дату

Знай.ua писав, 29-річний онук Софії Ротару зізнався, навіщо втік з України і поспівчував постраждалим: "Новий погляд на життя"