Популярний на телебаченні та соціальних мережах український астрологічний експерт Олексій Суханов склав гороскоп для України на листопад. За його словами, останній місяць осені умовно можна поділити на три частини.

Олексій Суханов визначив, що початок місяця та його кінець будуть нейтральними, проте є кілька днів, коли військові дії "розгорнуться з новою силою".

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Олексія Суханова для Дар'ї Петрової з "Фабрики пророцтв", який вже доступний у мережі YouTube.

Олексій Суханов та Дар'я Петрова, скріншот: YouTube
Олексій Суханов та Дар'я Петрова, скріншот: YouTube

"1-11 листопада – нейтральні, не так багато тривог, важливих подій особливо не буде. 11 до 26 листопада – пік напруги, кількість тривог більше, ключові та різкі події листопада. 27 і до кінця – спокійні нейтральні дні. Найкращі дні: 4 , 17, 19, 23", - розповів астролог Олексій Суханов.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Він додав, що період з 25 листопада по 25 грудня буде напруженим, оскільки окупанти можуть завдати ударів об'єктам критичної інфраструктури, у тому числі й енергетиці. Таким чином, є ризик, що у листопаді розпочнуться масові відключення світла.

А ще варто нагадати, що нещодавно Олексій Суханов уже розповідав, що в натальній карті України закінчується період певного гальмування, який тривав з 3 червня 2023 року до 4 листопада 2023 року. Він був пов'язаний із впливом планети Сатурн.

Нагадаємо, підставляйте гаманець та ловіть: 3 знаки Зодіаку, на яких поллється грошовий дощ у листопаді.

Раніше повідомлялося, що перед Новим роком залишаться без грошей: знаки Зодіаку, яких не порадує фінансовий гороскоп на листопад.

Також, "Україну не злили": ведичні астрологи поділилися позитивним прогнозом на листопад 2023 року.