Надія Мейхер — колишня учасниця надпопулярного українського гурту "ВІА Гра", в якому співала з кількох тимчасових проміжках з Оленою Вінницькою, Світланою Лободою, Вірою Брежнєвою та Ганною Сєдоковою.

Жінка продовжує мовчати про повномасштабну війну. Її поведінка дивує. Сторінка в соціальній мережі Instagram змінюється дуже часто. Зараз же там з'явилося два відео та кілька знімків — усі фокусуються на її власному вбранні. І у всіх із них відсутні жодні коментарі з її боку.

Надія Мейхер, фото: Instagram
Надія Мейхер, фото: Instagram

Надія Мейхер навіть не намагається нічого говорити щодо війни та вбивств тисяч простих українців росіянами. Натомість вона танцює та отримує копліменти від користувачів. Її називають красивою, але водночас мовчазною. А негативні повідомлення виконавиця просто видаляє.

"Добре бути німою і мовчати, коли твою рідну країну знищують", - пише один із користувачів у коментарях. Звичайно ж, незабаром цю людину заблокували.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Надія Мейхер, скріншот: Instagram
Надія Мейхер, скріншот: Instagram

Надія Мейхер не в Україні. Десь за кордоном, проте точно сказати про місцезнаходження складно, бо співачка нічого про себе не розповідає.

Нагадаємо, "кінь одного трюка": зірка "ВІА Гри" Мейхер, що по чутках втекла в РФ, зігнулася, оголивши довгі ніжки

Як повідомляв "Знай.uа", ексучасниця Віагри Надія Мейхер сховалася в Німеччині, а її чоловік заробляє криваві гроші в Росії

Знай.ua писав, Надя Мейхер в пір'ї засунув гілку в голову, креативності позаздрить Меладзе: "Мене можна застати в процесі"