Інна Білоконь — відома українська актриса, яка набула популярності через роль "мами" Вєрки Сердючки.

У реальному житті вона теж має дочку Яна. І зараз стало відомо про радісну подію у їхній родині. Дівчина вийшла заміж, про це особисто розповіла Білоконь на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Інна Білоконь. Фото Instagram
Інна Білоконь. Фото Instagram

Актриса виставила лише один знімок, якого цілком достатньо. На ньому Яна знята разом з чоловіком, крокуючи у спільне майбутнє, з букетом у руці, перед гостями.

"S❤️Y", - написала Інна Білоконь у публікації.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дівчина обрала вишукану сукню, білу, розшиту камінням. Хлопець вирішив не відходити від класики – чорний костюм, біла сорочка, бутоньєрка на піджаку, проте – відсутність краватки чи метелика. Більше нічого сказати, бо Інна Білоконь не ділилася ніякими подробицями.

Дочка Інни Білоконь, фото: Instagram
Дочка Інни Білоконь, фото: Instagram

Невідомо, коли відбулося весілля — в Україні чи ні — був там Андрій Данилко (Вєрка Сердючка).

"Неймовірно: вже весілля! А начебто вчора ще - малюки, які грали в гримерці. Кохання, повага один до одного і розуміння. А бабі з дідом - по онуку та онучці! І не раз!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка підняла спідницю і показала пропагандистам: "Хр*н вам! Танцюватимемо!"

Як повідомляв "Знай.uа", обійми Данилка з "хорошими російськими" продовжуються: стало відомо про черговий зашквар артиста

Знай.ua писав, Вєрку Сердючку звинуватили в тому, що розважає росіян у Ніцці: фанати не змовчали