Майк Тайсон - легендарний американський боксер, який є одним із найбільших в історії цього виду спорту за весь час.

Перед ним, можливо, стоїть лише Мухаммед Алі. І зараз 57-річний Тайсон вирішив зробити своє припущення щодо майбутнього поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. У грудні бою вже не варто чекати. Бо британець "надто втомився" після зустрічі із зіркою ММА на рингу.

Майк Тайсон
Майк Тайсон

Тепер бій із Ф'юрі може пройти будь-коли, імовірно — у лютому 2024 року. Ні Тайсон, ні Усик ще не мали жодної поразки в професійній кар'єрі. Цей бій усе змінить. Хтось повинен буде виявитися найгіршим із цих двох.

Майк Тайсон вважає, що переможцем має стати Ф'юрі. Саме він, за його словами, стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Він поб'є Усика. Він його поб'є, так. Усик не зможе бігати з ним так довго, Тайсон його виснажить. Він накинеться на нього і вимотає його, а потім почне його бити. Я великий шанувальник Усика, але він зможе перемогти Тайсона, рухаючись і бігаючи, йому зрештою доведеться боротися", - заявляє Майк Тайсон.

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі, скріншот: YouTube
Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі, скріншот: YouTube

Як усе станеться на рингу – невідомо. Однак для українця це буде найважливішим поєдинком у його кар'єрі.

Нагадаємо, Олександр Усік пояснив, чому не пішов захищати Україну: "Валі звідси"

Як повідомляв "Знай.uа", Майк Тайсон прикутий до інвалідного візка і не може говорити: "Термін придатності добігає кінця"

Знай.uа писав, "буде проблема...": боксер знайшов слабке місце Вуса перед боєм з Тайсоном Ф'юрі