Український репер Потап нещодавно вляпався у черговий скандал через те, що весело тусив у Дубаї з росіянами. Сам артист про це мовчав, але українці дізналися про його відпочинок завдяки stories однієї "хорошої росіянки" - дружини учасника гурту "Іванушки International" Кирила Туриченка.

Українці одразу ж атакували Потапа у соцмережі, але він не став коментувати скандал, а вирішив наочно показати, чим займається за кордоном.

Він розмістив фото з Ширазом Хасаном, який займається просуванням зірок. Він нібито співпрацював із Кім Кардаш'ян, Періс Хілтон та Майлі Сайрус, а зараз підтримує Україну, за словами Потапа. Ймовірно, репер зустрівся з ним заради творчості чи підтримки країни, але точних причин не назвав.

Скріншот із Instagram, Потап
Скріншот із Instagram, Потап

Цей факт ще більше розлютив українців, тому вони висловили все Потапу в коментарях під постом. Багато хто відверто зізнався, що репер впав у їхніх очах і вони втратили залишки поваги до його персони.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Як пройшла тусня з росіянами? Чого мовчиш? Бідний і нещасний, за словами твоєї дружини", "Зовсім впали в очах, ганьба. Заради чого у нас скільки людей впало", "І як тебе не вдавило? Сидіти і жерти з руськими за одним столом", "Один шлях - в оркостан з'ї**тися або повіситися від ганьби", - написали українці.

Більше того, користувачі мережі заявили, що Потап став справжньою ганьбою для всієї України після своїх витівок та відпочинку з росіянами.

Коментарі - instagram.com/realpotap/
Коментарі - instagram.com/realpotap/

Коментарі - instagram.com/realpotap/
Коментарі - instagram.com/realpotap/

Коментарі - instagram.com/realpotap/
Коментарі - instagram.com/realpotap/

Нагадаємо, "Взагалі начхати на те, що в Україні": блогер розповів, як Потап чилить з "хорошими російськими" в Дубай

Раніше ми писали про те, що "Що з тобою трапилося": Потап показав себе в трусиках, сховавши лисину під шапкою

Як повідомляв Знай.ua, "Заберіть у діда пляшку": українці посилають Потапа до нарколога через дивну поведінку