Українські зірки також люди, які не застраховані від різних травм. Так і сталося з відомим ведучим Олександром Педаном. Він серйозно пошкодив ногу.

Олександр Педан розповів про інцидент своїм шанувальникам у InstaStories. Нещодавно він грав у баскетбол у Харкові, де й розірвав ахіллове сухожилля, невдало повернувши ногу на полі.

Внаслідок цього шоумену довелося терміново робити операцію, під час якої з однієї ділянки ноги частину ахілла перемістили на іншу. Фанатам він показав ногу в гіпсі після операції, яка пройшла успішно, зважаючи на все.

"Займайтеся спортом дуже-дуже обережно. Бережіть себе і своє здоров'я", - попередив Педан шанувальників.

Скріншот із Insta Stories, Саша Педан
Скріншот із Insta Stories, Саша Педан

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Чоловікові доведеться на два місяці утримуватись від фізичних навантажень на кінцівку, а також пересуватися за допомогою милиць, через що навантаження на руки зросло в рази. Втім, його роботі це не заважає, зокрема, їздити на авто. Також Педан заспокоїв гравця по команді, який звинувачував себе у його травмі.

"У мене, до речі, така фізична активність. Поки звикаєш до милиць, блін, так нормально руки качаються. Шкандибаю, але ми не здаємося. Продовжую працювати", - поділився він враженнями.

Скріншот із Insta Stories, Саша Педан
Скріншот із Insta Stories, Саша Педан

Нагадаємо, "Цілий і смачненький...": Олександр Педан на заздрість Зеленському привіз трофей із Херсона

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зганьбилася, не дізнавшись Андрія Ярмоленка зі збірною: "Я навіть не знала, що ви існуєте"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" широко розкинула ноги поруч із "перекошеним" Педаном і заговорила про сором: "Залежні від..."