40-річний робітник загинув, будучи розчавленим промисловим роботом... який, схоже, не зміг відрізнити його від звичайних ящиків із сільськогосподарською продукцією.

Він мав переміщати їх, але у результаті вбив людину. Нещасний випадок стався у вівторок, приблизно о 19.45, коли робітник робототехнічної компанії перевіряв роботу датчиків на складі продукції, необхідної для сільського господарства, в Косонгуні, провінція Південний Кенсан. Про це повідомляє The Korea Herald.

Промисловий робот, скріншот: Youtube
Промисловий робот, скріншот: Youtube

Робот, призначений для переміщення ящиків з болгарським перцем і укладання їх на піддон, схоже, вийшов з ладу і помилково прийняв чоловіка за ящик, згідно з повідомленням поліції.

Механічна рука штовхнула верхню частину тіла чоловіка вниз на конвеєрну стрічку, притиснувши його там, йдеться у звіті. Чоловік помер у лікарні від травм, отриманих на грудях та обличчі. Представники правоохоронних органів готуються розпочати розслідування щодо менеджерів з техніки безпеки на місці щодо можливої ​​недбалості у виконанні обов'язків.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Зима буде без світла: тривожний прогноз
Показати ще

Промисловий робот, скріншот: Youtube
Промисловий робот, скріншот: Youtube

Хоча цей і не говорить про повстання роботизованої техніки, але це вкотре доводить, що з подібними речами треба бути обережними.

Нагадаємо, "її крики - єдине, що може описати біль": мережу шокували кадри весілля 9-річної афганської дівчинки та 50-річного мусульманина

Як повідомляв "Знай.uа", 36-річна вчителька побила школярку на території навчального закладу: свідками стали 38 осіб

Знай.uа писав, від дитини залишилася одна вія: хвороба мало не забрала життя у малюка, але трапилося диво